Als je dakreparatie wilt laten uitvoeren omdat een boom schade aan je woning heeft toegebracht dan is het natuurlijk belangrijk om de kosten te kennen. Er zijn verschillende redenen om het dak of ruitschade te repareren en ook de manieren waarop dat kan. Het is slim om te kijken naar de mogelijkheden om zo de beste optie te kiezen. Daarnaast is het slim om te bekijken hoe je de kosten van de reparatie zo goed als mogelijk kunt beheersen.

Een omgevallen boom kan aan allerlei zaken schade aanrichten. Schade aan bijvoorbeeld:

  • dak
  • schuur
  • auto
  • glasschade

Welke mogelijkheden zijn er?

Er zijn tal van redenen om een dak boomverzorger in te schakelen om een reparatie uit te laten voeren. Zo kun je last hebben van een lekkage in het dak, dakpannen kunnen los zitten, er zit een gat in het dak door schade, er is een boom op je dak gevallen of de schoorsteen is naar beneden gekomen en heeft voor reparatiewerk gezorgd. Een boom kan al vanaf 60 euro per uur weggehaald worden, zie ook deze pagina.

Iedere werkzaamheid kent zijn eigen kosten. De reparatie kosten kunnen ook van dak tot dak verschillen. Soms is het moeilijker om bijvoorbeeld een lekkage te vinden. Ook kan het zo zijn dat je een ander soort dak hebt waardoor de kosten hoger of lager zijn. Het is verstandig om offertes op te vragen bij een specialist om zo de kosten te ontdekken.